Alma Wellness

Keressen bennünket!

06 (30) 859-51-03
info@almawellness.hu
almawellness

My status

Csapat

Dr. Boros Szilvia, PhD.

Dr. Boros Szilvia, PhD

Sport-szakorvos, főiskolai docens

Sport-szakorvos, újságíró, főiskolai docens. Doktori disszertációja (PhD) a szorongás, depresszió-hajlam, testkép és táplálkozás kapcsolatára irányult. A wellness, egészségturizmus évek óta foglalkoztatja, hazai (Danubius Hotels) és külföldi (USA, Egyiptom) tapasztalatokkal rendelkezik a területen. Szabadidejében csellózik, fest, úszik, képzéseken, jótékonysági rendezvényeken vesz részt.

bővebben >>

"Érdeklődésem központjában mindig az ember állt. Úgy gondolom, hogy életem legfőbb feladata a segítés. Hiszek abban, hogy sokszor aprónak tűnő változtatások, a természetes módszerek is sokat jelenthetnek a testi, szellemi, lelki folyamatok harmóniájának megteremtésében. Tanácsadásaim során megpróbálok mindig olyan javaslatokat adni, amelyek a legjobb és az egyén számára legegyszerűbb megoldásnak tűnnek az adott személy adott élethelyzetében, legyen szó táplálkozásról, testmozgásról, regenerációs- ill stresszkezelő módszerről. Szívesen segítek fogyókúrás program összeállításában, edzésterv kialakításában, enyhe gerincbántalmak orvoslásában, klimax tüneteinek enyhítésében, a testi elégedettség javításában, stresszes munkahely, stresszkeltő események okozta panaszok enyhítésében, élsportolók regenerációs programjának összeállításában."

Deli Attila

Deli Attila

Motivációs tréner

Közel harminc éve aktívan sportol. Először karatézott, majd a testépítés következett. Edzésprogramját a futás és kerékpározás szenvedélye tette teljessé. Jelenleg 3. éve kettle-bell edzésekre is jár. Tréningjei mellett étkezésére és az étrend-kiegészítésre is nagy gondot fordít. Hét éven át természetes étrend-kiegészítőket forgalmazott. Jelenleg testépítés-fitness edzői tanfolyamra jár a Testnevelési Egyetemen.

"Sportolni jó! Szeretném elérni, hogy minél többen érezzék és éljék át a rendszeres mozgás örömét és életük részévé váljon. Hiszem, hogy elkezdeni sem nehéz főként, ha van szakértő támogatás."

Dózsa Károly

Dózsa Károly

Búvároktató

Több mint 2200 merüléssel rendelkezik. Az Adrián töltötte első búvárhónapjait, majd öt évig dolgozott a Vörös-tengeren, emellett részt vett egy búvárkutató expedíción, Brazíliában. Jelenleg saját búvárbázisán érhető el, Budapesten: www.nemokapitany.hu. Munkája egyben a hobbija, ezért szabadidejének nagy részét a búvárkodásnak szenteli.

"Búvároktatóként minél több emberrel szeretném megismertetni mindazt a páratlan élményt, érzelmet, amit a búvárkodás, a vízi világ felfedezése, a természet-közeliség nyújt."

Ésik Judit

Ésik Judit

Dietetikus, tánc-oktató, egészségtan tanár

Dietetikus - élelmezésvezető, egészségtan tanár, tánc-és zumba oktató, életmódtanácsadó, sporttáplálkozási szakember, táplálkozási szaklapokban publikál. A fitness - wellness - szépségipar többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szaktanácsadója.

Szabadidős tevékenységei: ének, salsa, callanetics, futás, kerékpározás, számos egészségmegőrző rendezvényen való részvétel.

bővebben >>

"Véleményem szerint az egészség a legfontosabb értékünk. Életfeladatomnak tartom, hogy az egészségmegőrzést, a külső-belső egyensúlyra való törekvést minél szélesebb körben tudjam hitelesen és eredményesen terjeszteni!"

Ferenczi Flora

Ferenczi Flora

Zumba oktató

Zumba oktató és Vízimentő képzettséggel rendelkezik. Vörösmarty Színház tánctársulatának tagja volt. Szolnoki Főiskola Turizmus-vendéglátás szak, egészségturizmus szakirányon tanuló hallgatója. Diplomamunkáját "A rekreáció szerepe a stresszkezelésben"- címmel írja. Zumba oktatóként és vízimentőként is több éves tapasztalattal rendelkezik, emellett Törökországban fél évet töltött sportanimátorként. Szabadidejében koreografál, kirándul, úszik, és szívesen jár színházba is.

bővebben >>

"Életem központjában a sport, mozgás szenvedélye áll. Zumba oktatóként örömmel tölt el, hogy az órák végén meglátom a mosolyt az arcokon és így legalább arra az egy órára megfeledkezhetnek a hétköznapi gondjaikról."

Hegyi Tilda

Hegyi Tilda

Testnevelő - rekreáció végzettségű pedagógus, tenisz szakedző

Érdeklődésének középpontjában a személyre szabott edzésprogram, a különféle sportágak, a rendszeres fizikai aktivitás megkedveltetése, az egészség fenntartásának természetes módjai, a táplálkozás és mozgás egyensúlya áll, gyermekektől kezdve az idős korosztályig. Szabadidejét családjával, három kisfiával szereti tölteni.

"Változtatni és változni soha nincs késő!"

Dr. Szabó J. Attila

Dr. Szabó J. Attila

Visszérterapeuta

A SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Karán szerzett orvosi diplomát. Majd háziorvostanból, foglalkozás-egészségügyből tett szakvizsgát. Dr. Bihari Imre tanár úr sclerotizaciós szakképzését követően több éve kezel visszereket, kifejezetten seprű és pókvénákra specializálódva (www.visszercentrum.hu).

Az egészséges életmód elkötelezett híve, minden napját sportolással kezdi. Szabadidejét szereti családjával, két gyermekével tölteni. A vadászat és a búvárkodás a legkedveltebb hobbija.

bővebben >>

"Úgy gondolom, hogy a mai világban - különösen negyven év felett - fontos a saját egészségünkre figyelni és törekedni az örömökben gazdag mindennapok megteremtésére. Hiszen csak így tudunk igazán pozitívan hatni a környezetünkre, gyermekeinkre."

Dr. Boros Szilvia, PhD.

Szilágyi-Nagy Ildikó, PhD

Táncpedagógus, újságíró

Táncpedagógus, a mozgást a test-tudatosság, az anatómiai pontosság és a kreativitás felől közelíti meg. Több művészeti végzettséget mondhat magáénak, filozófia doktora (PhD) fokozatot szerzett. Mozgásoktatóként a csúcsteljesítményt és a flow-t (optimális élmény) kutatta. Az Alma Wellness ötlete és mozgásanyaga kilenc év tanítási tapasztalatán alapul. Jelenleg oktatóként dolgozik, a Park Magazin wellness- és gasztro rovatának szerzője, és szabadúszó művész. Szabadidejében egészséges süteményeket süt, teázik, és kutyát sétáltat.