Alma Wellness

Keressen bennünket!

06 (30) 859-51-03
info@almawellness.hu
almawellness

My status

Fogyókúrás program orvos-dietetikus-testnevelő közreműködésével

Fogyókúrás program orvos-dietetikus-testnevelő közreműködésével

Céges csoportoknak testreszabott időbeosztásban kínálunk fogyókúrás programot, akár a helyszínen.

Sajnos az ülőmunka és a tartós stressz nem kedvez az optimális testtömeg megtartásának. Emiatt sokan hízásnak indulnak. Az Alma-wellness fogyókúrás program segítséget nyújt mindazoknak, akik időbeosztásuk, a mindennapos kötelező teendők miatt nem tudnak saját egészségükkel eleget foglalkozni, de tudják, hogy milyen fontos a jó közérzet, az önbecsülés, a jó munkahelyi teljesítmény szempontjából az optimális testtömeg megőrzése, elérése. Az Alma Wellness fogyókúrás program cégek munkatársainak kínál személyre szabott fogyókúrás programot, helyszíni lebonyolítással.

A program menete, elemei:
  • Medical fitness testösszetétel mérés (testtömeg, testzsír arány, hasi zsír, folyadéktartalom, csont)
  • Orvosi konzultáció, anamnézis-felvétel
  • Táplálkozás-elemzés (egy megadott átlagos nap étkezésének elemzése számítógépes szoftver segítségével, írásbeli értékelése)
  • Étrendtervezés (egyéni igények figyelembe vételével 1-4heti étrendet biztosítunk)
  • Étel-házhozszállítás (igény szerint segítséget adunk az étrend házhozszállításában)
  • Mozgásprogram készítés (sportorvos, ill. személyi edző együttműködésével)
  • Sportfoglalkozások biztosítása (igényekhez mérten hetente 1-4 alkalommal sportfoglalkozást biztosítunk, akár a helyszínen)
  • Kontroll orvosi konzultáció biztosítása havonta 1 alkalommal.

Az első találkozás 1-1,5 órát vesz igénybe, amelynek alapján elkészítjük a táplálkozás-elemzést és étrendtervezést, mozgásprogramot.

A sportfoglalkozásokat az igényekhez mérten csoportban, akár a helyszínen biztosítjuk, a cég által javasolt időpontban (reggel, munka előtt, ebédszünetben vagy munkaidő után). Természetesen személyi edzésre is lehetőséget kínálunk, a páciens által javasolt helyszínen és időpontban.

A kontroll orvosi konzultációra a helyszínen (igény szerint máshol) kerül sor, amelynek során testösszetétel mérést is végzünk.