Alma Wellness

Keressen bennünket!

06 (30) 859-51-03
info@almawellness.hu
almawellness

My status

Búvároktatás, próbamerülés

Próbamerülés Próbamerülés

A próbamerüléshez semmilyen előképzettség nem szükséges. Rövid eligazítást adunk a felszerelésekről, azok használatáról, a víz sajátosságairól, a víz alatti légzésről, a lebegés technikájáról. Ezután beöltözünk és készen is állunk arra, hogy az oktató irányítása és felügyelete mellett részesei legyünk a búvárkodás semmivel össze nem hasonlítható élményének. Kiknek ajánljuk a próbamerülést? A 10. életévét betöltött fiúknak és lányoknak, valamint felnőtteknek, akik kedvet éreznek a búvárkodás megtapasztalására.

A próbamerülés mindössze néhány órát vesz igénybe.

Ára: 7.500 Ft

A búvártanfolyam menete Búvároktatás

Otthontanulásos rendszerben történik, amelyet 1 x 3 órás elméleti képzés (víz, mint környezet sajátosságai; búvár alapfelszerelés jellemzői és helyes használata; vízi élővilág alapismeret) + 2 x 2 órás uszodai gyakorlati foglalkozás (alaptechnikák, ügyességi gyakorlatok) követ.

A tanfolyam díja: 75.000 Ft, mely tartalmazza az elméleti felkészítést és az uszodai foglalkozást, valamint a minősítő kártya díját.

A tanfolyam díja nem tartalmazza az uszodai merülések helyszínére való utazást és az uszodai belépődíjat. Amennyiben Try Scuba képesítését nálunk szerzi meg, és ezt követően bármikor beíratkozik alapszintű (OWD) tanfolyamunkra, úgy a Try Scuba díj árát beszámítjuk.

Bővebb információ elérhető a www.nemokapitany.hu oldalon.